Anna Semenovich, interview

Anna Semyonovich interview.
In haar leven waren er veel dingen van duetten tot solo's. Ze koos voor het laatste. Music.
"Als iemand namens mij veel geld moet verdienen. Nou, laat mij, in feite, werk ik voor dit alles "
Het is altijd anders, het is een roze panter in de ijstijd, een prachtige draf in het project "We leven op één planeet", en in de nieuwe cartoon "Kung Fu Panda" heeft ze een slang geuit.


Vertel me, je bent in feite goedgekeurd voor het scoren van een slang vanaf de eerste keer luisteren - waar komt dit bezit van het onderwerp vandaan?
Ja, ik heb niets grandioos gedaan - ik kwam gewoon auditie, ik kreeg een laken met de tekst en ik las het. Ik weet het niet, misschien vonden ze mijn stem leuk en kwamen ze op voor stemacteren? Ik kan je niet direct vertellen dat ik me hierop voorbereidde, maar ze accepteerden me onmiddellijk. En als ik het heb over het deelnemen aan tv-shows met betrekking tot dieren, vind ik het echt leuk, omdat ik van alle dieren houd.
Welke dieren houden meer van? Je lijkt al een hond te hebben.
Ik hou echt van honden - ja, over het algemeen veel dieren. Ik heb nu een Pommerse Spitz, zijn naam is Marseillaise.
En je beeld, met welk dier vergelijk je het?
Eerlijk gezegd weet ik het niet eens! Simpel gezegd, ik heb er nooit over nagedacht, maar de draf is er niet echt dol op.
Je karakter is waarschijnlijk van kinds af aan veranderd en duurzamer geworden?
Ik was heel geduldig en verdroeg in mijn jeugd. Ik doe kunstschaatsen sinds ik drie was. En nu is het duidelijk dat ik in mijn jeugd voortdurend alles werd ontzegd, vanaf de festiviteiten met de kinderen en eindigend met eten, ik had er gewoon niet genoeg tijd voor. Stel je voor, elke dag had ik al twee schaatstrainingen en er was een school tussen hen, en 's avonds, toen ik moe en slaperig was, moest ik mijn huiswerk maken. Ik was constant boos op mijn ouders omdat ze me eenvoudige vreugde en jeugd ontnomen hadden. Maar nu begreep ik alles, en ik was gewoon dankbaar voor alles.
Van kunstschaatsen - naar het podium, van het podium - naar de bioscoop. Zijn er nieuwe veranderingen in het beroep?
Nou, dat weet ik zeker niet. Als mij iets nieuws en spannends wordt aangeboden, ben ik klaar om alles te proberen, omdat ik mijn leven heel interessant wil beleven, en terwijl ik nog jong ben, zolang er krachten zijn, en tot mijn familie zich heeft gevormd, waarom niet proberen?
In de films, wanneer de opnamedagen gaan, hoe voel je je? Heb je genoeg kennis die je op dit moment hebt?
Ja, waarschijnlijk rustig - ik sta gewoon en luister naar de woorden van de regisseur: ik vraag, aarzel niet, vraag wat goed of fout is? Ik ben altijd vrij geweest - ik ben nooit bang geweest voor een camera - op de een of andere manier ben ik sinds mijn kindertijd gewend geraakt aan een grote hoeveelheid communicatie met mensen. Ik vond het altijd heel leuk.
Je bent ook een glamoureuze seculiere diva. Heb je geen medelijden met het verspillen van tijd of alles met betekenis?
Weet je, elke dag zijn er in de showbusiness wat evenementen en als je constant zo'n leven leidt, kun je gewoon gek worden. Als ik de zin heb om ergens heen te gaan, zal ik zonder nadenken gaan - het kan me niet schelen wat voor soort evenement, hoeveel er pers zal zijn.
Het uiterlijk op de omslagen van non-stop vertelt over uw relevantie. Wat geeft u dit allemaal, omdat het veel tijd kost?
Niets bijzonders! Het is gewoon mijn werk. Ik vind het niet leuk dat veel zangers elke dag constant op de covers willen zijn. Ik ben gewoon een rustiger persoon.
Vertel me, als je een jonge man zonder religie en zonder fortuin ontmoet, maar hij zal je kunnen verleiden. Kijk je niet naar zijn inkomensniveau?
Natuurlijk. Alleen hier is het nodig om te begrijpen en over mijn behoeften. Hij moet noodzakelijkerwijs ouder zijn, ik hou niet van jong of oud, ik ben niet geïnteresseerd in hen. Ten minste vijf jaar moet hij ouder zijn dan ik. Het zou leuk zijn als hij op een niveau met mij of een beetje meer verdiend. Dat zijn al mijn eisen voor mannen.