Interview met de showman Alexander Pryanikov

Wie was niet alleen de showman Alexander Pryanikov - een widget op beroemde muziekzenders, een tv-presentator, een programmadirecteur op de radio, een filmacteur en zelfs een artiest van een musical op Broadway. Pryanikov krijgt veel plezier van elke verandering in zijn bestemming. En de geboorte van een zoon in de familie van Alexander Pryanikova en Aksinya Guryanova voegde alleen een positief leven toe. Nog niet zo lang geleden interviewden we de showman Alexander Pryanikov.
Alexander, nu veel vaders "bevallen" met hun vrouwen, en je was bij de geboorte aanwezig?
Ik wilde het, maar Aksinya liet me niet toe! We zaten onder de deur - ik en Aksinya's moeder. En toen riep mijn vrouw me op de telefoon, zei ze met een bevende stem: "Alles, ik ben bevallen!" - en huilde. Waarschijnlijk van groot geluk. We hebben allerlei soorten geschenken en bloemen meteen aan verpleegkundigen overhandigd en snel de afdeling gelekt. Ik was de camera, ik filmde bijna de eerste minuten van het leven van onze zoon.

Het is al duidelijk, ziet Pryanikov, Jr eruit als Pryanikov, de oudere?
Terwijl hij op mij lijkt, alleen met liefde voor eten. En uiterlijk, in principe, nee. Ik ben blij op te merken in de eigenschappen van zijn moeder. Hij heeft een mooie moeder en zijn profiel is hetzelfde als dat van Aksinya, koppig-koppig, uh! Het is al duidelijk dat een persoon een karakter heeft. Grommend, grommend, maar alleen voor zaken.
Hoe heb je het voor vrienden en kennissen geheim kunnen houden dat je een kind verwacht?
Het was heel moeilijk, gezien het feit dat de cirkel van onze vrienden ongelooflijk breed is. Het kwam te belachelijk. Toen Sasha en ik een vriend in de supermarkt zagen, verborg ik me met mijn dikke buik achter de loketten totdat hij naar de kassa ging. En toen belde Sasha me en zei: "U kunt uitgaan, hij verliet de winkel!" Waarom hebben we dit gedaan? Ik geloof in energie en ik weet dat er zeker mensen waren die, na over onze vreugde te hebben geleerd, iets slechts hadden kunnen denken. En aangezien de verwachting van het kind het belangrijkste moment van ons leven was, besloot ik alles te doen om de zwangerschap goed af te sluiten. Naast ons wist alleen mijn moeder hiervan. We hebben zelfs niets tegen Sasha's ouders gezegd. En pas toen ik baarde, vertelde Sasha hen in het ziekenhuis over ons geluk. Toen was ik nergens bang voor. Ik voelde al: de engelen staan ​​naast me en ze bewaken me.

Sasha, vind je het leuk dat je vrouw een schrijver is?
Vier jaar geleden, toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, was ik erg sceptisch over schrijven. En toen besefte ik dat het voor dit scepticisme was dat God me een schrijversvrouw stuurde. Aksinya schreef altijd iets, ze publiceerde enkele boeken. En nu realiseerde ik me dat ze helemaal niet schrijft van nietsdoen. Ze heeft een goed ontwikkelde 'brain-hand'-verbinding. Ik vind het leuk dat mijn vrouw de wereld met schrijversogen bekijkt. Ze heeft alles met alles te maken, ze lijkt door te laten ...
Lees je het zelf?
Ik zou willen zeggen dat de eerste lezer mij is ... Eigenlijk, als ze een innerlijke behoefte heeft om me te laten lezen, geeft ze.
Als dat niet nodig is, doet het dat niet. Maar het is ook niet gemakkelijk voor mij als lezer. Ik ben net als de schooldirecteur, die op zijn school een kind heeft en tien keer meer vraagt. Op dezelfde manier begin ik tien keer zoveel fouten te vinden met Aksinya als een schrijver als ik een boek van een vreemdeling lees. Ik zeg: "Er klopt iets niet ..." En ze begint te stampen: "Nee, je begrijpt niks, ik heb iets anders uitgevonden!" ... Maar dan kalmeert er iets kalm in haar hoofd. Ja, ik ben een zeer kieskeurige lezer: geef me de kwaliteit om me verslaafd te krijgen. Zodat ik geloof en doordrongen ben.
Toegegeven, nu heeft Aksinya veel minder tijd om te werken. Maar nu gebruikt ze haar talent in de zorg voor haar zoon - componeert hij poëzie voor hem.

Sasha, en wat zijn je herinneringen aan je eigen jeugd?
Ik ben opgegroeid in een theatraal gezin en elke zomer gingen we op tournee. Daarom had ik zoveel schittering! Er was niet zoiets dat ik de hele zomer ergens in het dorp verbleef met mijn grootmoeder. En in mijn jeugd was ik er absoluut zeker van dat alle kinderen op tournee gaan. In de herfst ontmoette ik mijn vrienden en vroeg oprecht: "En waar ging u op tournee?" En ik was zeer verrast toen iemand mij antwoordde dat hij de zomer in de stad had doorgebracht.

Als je een taak kreeg - heel kort, letterlijk in drie zinnen, om je autobiografie te schrijven, hoe zou het eruit zien?
Ik zou heel, heel kort geschreven hebben: ik ben geboren en was verrast. En als je het serieus neemt en terugkijkt, kon ik me niet eens voorstellen dat ik in Moskou zal zijn en in de showbusiness zal werken. We hadden geen enkele kennis in de hoofdstad! Ik kwam aan, helemaal zonder te weten hoe, waar ... En toen belden ze me op een dag en zeiden: gefeliciteerd, je bent op de televisie geworpen. En toen ontmoette ik degenen wier foto's in mijn huis in Orenburg hingen, die ik ooit bekeek en dacht dat ik met hen op verschillende planeten leefde.
Bijvoorbeeld, nu speel ik in een toneelstuk met Vladimir Menshov. En wanneer we samen met hem buigen, weet hij heel goed dat ik Sasha Pryanikov ben. Deze dramatische uitvoering, genaamd "Kazakova: lessons of love." Casanova wordt gespeeld door Menchov en ik heb de rol van Earl. Ik zit op het podium - aan de ene kant Vladimir Menchov, aan de andere kant Alexander Pashutin, en in het midden I - en ik denk: hier werd ik steil!

Denk je na de verschijning van Sasha zelfs aan de kinderen?
Natuurlijk! Toen ik baarde, werd ik naar de afdeling gebracht, letterlijk een half uur later kwam een ​​dokter me onderzoeken. En hij vraagt: "Wat voel je?" En ik antwoord haar: "Ik wil nog een kind." Je kunt zeggen dat ik mijn eerste kind nog niet heb aangeraakt, omdat ik meteen de tweede wilde. In onze familie is alles harmonieus: ik ben een harmonieuze moeder en Sasha is een harmonieuze vader. En tenslotte is het prima: opmerkelijke ouders, en rond vele goede kinderen! En wanneer mensen in het gezin iets niet ontwikkelen, maar ze toch een kind hebben gebaard, omdat het iemand lijkt te laten baren, valt het meteen in het oog. In dergelijke gezinnen worden kinderen overgedragen aan grootouders en andere familieleden.

Wie wil je in de toekomst je zoon zien?
Nu willen Sasha en ik echt dat het kind in de toekomst een atleet zal worden. Misschien geen voetballer, maar een basketbalspeler. Omdat hij al in zes maanden een groei van 77 centimeter had. En we moesten pakken kopen voor eenjarigen of zelfs voor tweejarigen.
Het interview van journalisten met de populaire showman Sasha Pryanikov was best interessant.