Onafhankelijke consultant Oriflame - eenvoudig en winstgevend

Hallo, lieve vriend!
Er was een vrij moment en ik besloot je te schrijven. Hoe gaat het met je in Engeland?

Ik heb uitstekende zaken! De sessie is geslaagd voor vijf. Maar ik wil je over iets anders vertellen. Dit jaar besloot ik om consultant bij Oriflame te worden.

Ondanks het feit dat het nu zomer is, en veel van mijn klasgenoten de kale schoppen, besloot ik mijn salaris in te nemen. De studiebeurs die wij, Russische studenten, zoals u weet, is vrij klein en het is op de een of andere manier onfatsoenlijk om rond de nek van uw ouders te hangen op onze leeftijd. Dus besloot ik me te registreren bij Oriflame. Denk je niet dat het niet zo eng is? Het is niet eens eng, maar het is geweldig, interessant en winstgevend. Weet je nog, ik ben altijd sociaal geweest, een leider op school en op het erf. Ik communiceer voortdurend met nieuwe mensen! Ik denk dat het me veel zal helpen in het toekomstige beroep van marketeer. Bovendien bemoeit mijn werk helemaal niet met mijn studie, het helpt zelfs. Ik begon me meer vrij, ongeremd te voelen, ik ben niet zo bang om op de seminars te reageren. De meiden in de groep behandelden me eerst met ongeloof toen ik de catalogus bracht en vertelde over mijn idee. Toen bracht ik een verscheidenheid aan "goodies" uit cosmetica: lipgloss met bessensmaak, blauwe mascara en nog veel meer om te laten zien hoe alles eruit ziet. De meisjes keken met belangstelling naar alles. Er is nog geen dag verstreken en ik heb al verschillende bestellingen ontvangen! Het is zo handig: je komt om te studeren, maar bij een grote verandering heb je tijd om bestellingen te verdelen en te verzamelen. En werk en studeer, zoals ze in de reclame zeggen, 'in één fles'.

Onlangs hoorde ik dat het bedrijf naar het buitenland reist. Stel je voor, je kunt naar Parijs of Rome gaan in het gezelschap van collega's, verschillende masterclasses volgen, ervaringen uitwisselen en communiceren, communiceren, communiceren! Denkt u dat er onder de consultants enkele tantes en grootmoeders zijn die niets te doen hebben? Dit is niet waar! In de klas ontmoette ik een groep mensen die om heel verschillende redenen naar Oriflame kwamen. Velen komen gewoon om een ​​goede tijd te hebben (chatten), iemand om voor zichzelf te kopen met korting (bespaar 30% van alle prettig en winstgevend), sommigen gaan mee om extra geld te verdienen, en sommigen verdienen serieus geld, openen hun eigen bedrijf. Voor iemand is dit al een echt bedrijf met inkomsten, een team van consultants en een gratis werkschema.

Toen ik consultant bij Oriflame wilde worden, vroeg ik me af of het te laat was om naar Oriflame te komen. Immers, dit bedrijf is in ieders oren! Er zijn vast veel mensen geregistreerd die vol zitten met klanten. En ik heb gewoon niemand om cosmetica aan te bieden! Maar toen dacht ik: in mijn groep op het instituut zag ik niemand met de catalogus van Oriflame, en onder mijn vrienden behandelt niemand dergelijke zaken ... En dit betekent dat ik dit kan doen! En besloot om een ​​kans te wagen. En nu besefte ik dat ik absoluut niet tevergeefs deed. Niets is te laat! Alles is nog maar net begonnen! Mensen willen altijd mooi en verzorgd zijn. Mensen willen een stabiel, veelbelovend en interessant leven. En Oriflame biedt dit allemaal.

Natuurlijk was ik een beetje bang toen ik de catalogus voor het eerst nam en mijn vrienden vertelde over mijn 'bedrijf'. Natuurlijk nam niet iedereen mij serieus, iemand streek het zelfs opzij. Maar ik trok me niet terug: ik ging naar trainingen voor consultants, vertelde over het bedrijf, niet alleen over het instituut, maar ook over de dansen. En onlangs kwam ik op het seminar 'Succes in Oriflame', waar veel jonge, ambitieuze mensen optraden, die praatten over hoe ze bij Oriflame kwamen, hun werkmethoden deelden en over de gemaakte fouten praatten. Voor mij was het een beetje verrassend om te horen dat velen werden geconfronteerd met het onbegrijpelijke en met de moeilijkheden die ik had. Ik besefte wat ik verkeerd deed. Elk probleem heeft immers zijn eigen oplossing en de fout kan altijd worden gecorrigeerd. Ik luisterde naar het advies en ... Alles begon te werken! Nu registreerden veel van mijn vrienden zich, en zij werden zelf adviseurs en ik ben hun mentor. Vandaag is Oriflame voor mij niet alleen cosmetica, het is een levensstijl. En ik heb één levensregel geleerd: succes komt naar diegenen die niet opgeven. Je moet koppig en volhardend zijn - en dan zal het succes komen. Ik ben klaar! En zelfs succes kan geïnfecteerd raken. Als, natuurlijk, communiceren met echt succesvolle mensen.

Ik beloof je te vertellen over mijn succes!
Ik kus je, je K.