Russische ster Nastya Zadorozhnaya

De Russische ster Nastya Zadorozhnaya staat vandaag in ons artikel. Ik heb Lazarev zelf uitgenodigd voor de dans. Seryozha weigerde en behandelde zelfs niet zonder de gebruikelijke grappen - tenslotte de jarige ... Voor hem betekende deze dans niets. En ik dacht: hier zijn ze, het gelukkigste moment in mijn leven. Mijn vader zat in een leunstoel, in tweeën gebogen.

Ik snelde naar hem: "Papa, voel je je slecht?" Ze pakte haar schouders en probeerde hem op te tillen. En opeens besefte ik dat hij ... dood was. Mijn hele leven heeft mijn vader zelfmoord gepleegd. En nu, op zijn veertigste, bereikte hij zijn doel. Hij stierf alleen, tussen een stapel lege flessen. Tear was er niet. Ik raakte in een soort van verdoving. Ik zat, wachtend op mijn moeder en Pyotr Sheksheev. Een vriend kwam eerst, belde de politie, zei - zo is het. Ik reageerde nergens op, alleen mijn hoofd draaide: "Het is mijn schuld, ik". Op 27 augustus had mijn vader een verjaardag, ik feliciteerde hem. En hij mij van de dertigste - is niet aanwezig. Voor de eerste keer in mijn leven. In welke staat de vader ook was, hij riep altijd. En dan - stilte. En ik ging naar hem toe. Ze opende de deur. Hij sliep op de bank, zoals gewoonlijk dronken. Ik zuchtte opgelucht: godzijdank, ik leef! Ik heb al verschillende keren een droom gehad: een onbekende stem is koud en zegt officieel: "Sergei Dmitrievich Zadorozhny stierf." Ik werd wakker van mijn eigen kreet. Ik ging naar de deken om het te bedekken. Ik besloot de deur met een sleutel te sluiten - in zo'n staat is het gevaarlijk om de straat op te gaan. Ik dacht, ik haal je morgen op, breng het eten ... En ik ben laat. Het huis is zo stil dat je het water uit de kraan kunt horen druipen. Deze geluiden lijken in de hersenen te graven. Eindelijk arriveerde de politie. Ze kwamen binnen, keken onverschillig rond, naar mijn vader, naar mij. vragen:

Wie ben je een burger van Zadorozhny?

Dochter.

- Presenteer de documenten ...

Er gaat een bel aan de deur. Ik wilde het openen, maar de bewaker van de order was voor me. Op de drempel stond mam. Ze drukte haar zakdoek tegen haar mond en herhaalde haar snikken: "Hoezo, Nastya? Hoe ?! "Het meest verschrikkelijke moment was toen mijn vader werd omgedraaid. Vergeet zijn ogen niet: gestopt, blind, volledig glas. Ik werd gekweld door schuldgevoelens. Plots stierf mijn vader omdat ik de deur op slot deed? Misschien had hij hulp nodig, maar hij kon niet uitstappen? Artsen zeiden dat de dood onmiddellijk kwam: een bloedstolsel brak weg. Ik geloofde het niet, ik dacht dat het kalmeerde. De paus kwam om vrienden, vrienden, medestudenten van de militaire academie genaamd Zhukovsky te begraven. Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat het in de grond ligt. Zich niet op zijn gemak voelen bij deze gedachte. Hoewel ik het visueel vergeet, begin ik het te vergeten. Hij wordt mijn verleden - dat is verschrikkelijk. Ik probeer me er tegen te verzetten. Ik maak foto's, ik kijk lang, ik herinner het me ... Mijn moeder had altijd veel bewonderaars. Maar alles vervaagde toen de paus verscheen. Een knappe Yesenin-achtige luchtmachtofficier. Ze werd niet afgeschrikt, zelfs niet door het feit dat hij hard dronk. Op het einde, terwijl een man alleenstaand is, waarom zou hij dan niet een wandeling maken en drinken? Er zal een gezin zijn, verantwoordelijkheid - en het zal veranderen. Maar na de bruiloft bleef alles zoals voorheen.

Als je houdt van ...

"Als je van me houdt, accepteer het zoals het is," antwoordde de vader op Mom's verzoeken om te stoppen met drinken. En ze accepteerde - niet alleen dronkenschap, maar ook zijn karakter. Ik tolereerde het feit dat ze, naar het bleek, totaal andere opvattingen over het leven hadden. Papa geloofde: we leven in welvaart, het appartement is, betaal een salaris - wat heb je nog meer nodig? En mama wilde meer: ​​de wereld zien, mooie meubels kopen, een goede auto ... maar weinig in het leven van vreugde! Ze hoopte dat het gezinsleven in orde zou zijn na de geboorte van het kind. Wrong. In de militaire stad Fedotovo bij Vologda dronken mannen er echter één en vonden het volkomen normaal: het leven in het garnizoen is saai, grijs, niets te doen. Misschien zijn het kenmerken van het geheugen van kinderen, maar ik heb de warmste herinneringen aan Fedotov bewaard: rond het bos - we gingen voor paddenstoelen, in een klein meer was er een vis. Niet ver van ons huis was een bakker: om negen uur 's morgens waren er gekke lijnen en alle straten rook naar vers brood. Ik herinner me deze geur heel goed, hoewel ik maar drie jaar in Fedotovo woonde. Mijn vader schreef zich in aan de Zhukovsky Academie, hij kreeg een kamer toegewezen in de officiersslaapzaal op Sokol: negen meter, een gemeenschappelijke douche in de kelder. De omstandigheden zijn natuurlijk niet de beste, maar mijn moeder was gelukkig: Moskou! Ik geloofde dat we in de hoofdstad een nieuw leven zullen beginnen - zonder wodka en schandalen.

Nieuw in het leven

Nog niet zo lang geleden reed ik voorbij de wijk waar mijn jeugd voorbij was gegaan en er iets in me sprong. Ze zette Leningradka uit, ging het hostel binnen en was met afschuw vervuld: modder, verwoesting ... en jeugdherinneringen om een ​​of andere reden fel. Nou ja, de douche bevindt zich in de kelder. Maar het stoorde me niet - ik wist niet eens iets anders. Op de plaats waar nu het "Triumph Palace" is, was er vroeger een park met wat ruïnes, we kookten daar kebabs met mijn vader. Hij heeft ze geweldig gekookt. Na het hostel ging ik naar mijn muziekschool. Ik keek naar het schema en zag de naam van mijn leraar - Viktor Petrovich Kuznetsov. Ze keek de klas in, bezorgd, net als in haar jeugd vóór het examen. De leraar herkende me onmiddellijk, klaagde dat ik nooit Gnesinka was binnengegaan. Eens wilden we allebei heel graag dat ik een professionele pianist werd. Bij de toelatingsexamens hebben we met Victor Petrovich twintig werken voorbereid. Maar het werkte niet. Op school tijdens de les van het werk prikte ik een vinger. In eerste instantie, en niet opletten, denk je, onzin. En twee dagen later sprong de temperatuur op, de wond ontstoken, de vinger zwol op. In het ziekenhuis van Morozov kreeg mijn moeder onmiddellijk te horen: "Infectie. Ik zal moeten opereren. ' De chirurg, aan wie ze de laatste twintig dollar als een 'geschenk' gaf, verzekerde zich dat alles goed zou komen. En de volgende dag, toen ik werd voorbereid op een operatie, hoorde ik per ongeluk de verpleegkundigen praten: "Het is jammer, de vinger zal moeten worden geamputeerd, het is maar een kind."

Mam snelde naar het hoofd van de afdeling:

- Zoals je kunt is Nastya een pianist! Ik zal geen toestemming geven voor een dergelijke operatie!

Hij spreidde alleen zijn handen:

- Je trekt - het meisje verliest haar hand.

herstel

Met een vreselijk schandaal nam mijn moeder me mee uit het Morozov-ziekenhuis en stopte het in Botkinskaya. Godzijdank heb ik mijn hand kunnen redden. En zelfs de mobiliteit van de vinger werd teruggegeven. Maar ik moest vergeten Gnesinka binnen te gaan. Voor mij en mijn moeder was dit een verschrikkelijke slag. Ik was tenslotte vanaf mijn jeugd bezig met muziek en stelde me geen ander lot voor. Zelfs in Fedotova kon mijn moeder kalm weggaan en liet me alleen met de bandrecorder. Geen poppen, geen cartoons - niets interesseerde me voor de manier waarop muziek. Ze merkte mijn vaardigheden vroeg op, nam ze serieus en probeerde ze op alle mogelijke manieren om ze te ontwikkelen. Mijn vader dacht anders. Hij zei dat muziek bestuderen een gril, een verspilling van tijd en geld is. Maar vreemd genoeg kwam ik dankzij de paus bij het kinderensemble "Neposedy". Kaarten voor de nieuwjaarsboom in het stadhuis dat hij bracht. Daar zag ik voor het eerst de beroemde "Neposed" op het podium, en niet op tv. En na het einde van het stuk besloot ik om backstage te gaan. Ik ging naar Yulia Malinovskaya, de beroemdste 'neposide', en zei dat ik met hen wilde zingen. Julia bracht me naar de art director Lene Pingjoyan, zij benoemde auditie. En al snel, zonder enige bescherming, zat ik in de seniorengroep - de enige waar de sterren Yulia Malinovskaya, Serezha Lazarev, Vlad Topalov en Yulia Volkova waren. Sommige ouders uit hun jeugd zijn onder de indruk van hun kinderen dat ze de meest intelligente, mooie en per definitie alleen het beste verdienen. En mijn moeder geloofde dat ik natuurlijk muzikale vaardigheden heb, maar ik zal alleen slagen als ik hard en hard werk. Papino's mening over dit onderwerp werd gereduceerd tot het woord "bullshit". "Je zweeft in de wolken," zei hij ontevreden. "Het zou beter zijn als je dacht om te handelen met dergelijke beoordelingen aan een wetinstituut, kunstenaar!" Toen ze me naar Neposedy brachten, sprong ik niet van vreugde naar het plafond. Dus ik wilde vrienden maken met de jongens! Maar al op de eerste dag maakten ze me duidelijk: droom niet van vriendschap. Ik was verlegen, heel bescheiden gekleed en gedroeg zich op dezelfde manier. Elegant geklede, ontspannen, gelukkige kinderen kwamen er snel achter dat ik nog nooit in het buitenland was geweest, ik heb geen modieuze kleding en er is niets om over te praten met mij. De enige rol die ik goed vond, was de rol van het slachtoffer. Niemand belde me bij mijn naam. Maar er waren veel bijnamen. De meest ongevaarlijke zijn Zagoroga en Constipatie. Elke stap die ik deed was een excuus om moppen te spotten. Het begon met podiumkostuums. Ze waren al gekocht voor de hele groep, maar ze vertelden me, nieuwkomer: ga weg. Mam schraapte het geld op, kocht goedkope kleding en we maakten jurken voor uitvoeringen. "Wat een koele vodden," - voor iedereen goedkeurend gelach, werden onze inspanningen geëvalueerd door de "niet-partij" vrouwen van de mode. Ik kom op een dag naar de repetitie tussen beugels, ze hebben het alleen aan mij voorgelegd. Onhandig spreken is niet aan klieren gewend. En ze hebben mij geen schoonheid gegeven. Niettemin glimlach ik:

- Hallo, jongens!

"Dit zijn de kaken!" - Seryozha antwoordt Lazarev. "Wow, ik ben bang van je!" En iedereen lacht, heel tevreden. Ze probeerden echter niet alleen mij te "schudden". Ze kreeg ook Lenka Katina, de toekomstige ster van Tatu. Maar ze lette niet op. In tegenstelling tot mij gaf ze er geen moer aan wat anderen denken. En ik, de kleine dwaas, klom uit mijn weg en probeerde achter de mijne te komen. Waarschijnlijk, als ik kalmeerde en, zoals ze zeggen, "niet gloeide", zou ik vroeg of laat achterblijven. Maar ik probeerde koppig om het middelpunt van de aandacht te zijn. En allemaal vanwege Sergei Lazarev. Hij vond me leuk voordat ik naar de 'Neposedy' kwam. En toen we elkaar ontmoetten, werd ik echt verliefd. Lazarev werd in het ensemble als de mooiste en meest bekwame beschouwd. Wat hij op het podium deed was echt indrukwekkend. Toen plaatste hij het toneelstuk over AIDS, Sergei speelde de hoofdrol. In de finale, toen zijn held stierf, huilde ik elke keer. Ik was volkomen naïef, maar ik begreep twee dingen duidelijk: je kunt Lazarev niet in liefde toegeven en je kunt in geen enkel geval vertellen wat er in mijn huis gebeurt. Vergeleken met de zeer niet-arme ouders van de meeste jongens, was mijn familie gewoon een bedelaar. Dus ik pufte, probeerde te evenaren. En op een dag leek het erop dat ze me eindelijk accepteerden: Lazarev kwam naar me toe en nodigde me uit voor zijn verjaardag. Ik besloot: ik zal er zeker niet slechter uitzien dan andere meisjes. Ze vroeg haar moeder naar haar laarzen. Lazarev vloog gewoon op de vleugels, ervan overtuigd dat ik er cool uitzag. En toen hoorde ze van Seryozha: "Goede laarzen, constipatie, je leende ze niet aan mijn grootmoeder?" Iedereen lachte en ik, met schaamte en wrok, viel nauwelijks door de grond. Sindsdien draag ik geen kleding van andere mensen. Soms veranderden de meisjes van kleding. Ik heb de mijne gegeven, maar nooit op vreemden gezet. Maar zelfs na deze vernedering kwam verliefd worden op Lazarev niet over.

Wie is de nieuwkomer?

Zavodiloy in hun gezelschap was Julia Volkova en ik overtuigde mezelf ervan dat zij het was die Seryozhka probeerde te krijgen. Ouders klagen niet - wat heeft het voor zin? Maar op een dag kon ze het niet uitstaan. Heeft zo beledigend эсэмэску gekregen, die direct bij mama in tranen uitbarstte. "Geef me hier de telefoon," eiste ze. Ik belde het nummer van waaruit het bericht kwam terug en ontdekte dat de schrijver van deze gruwel Vlad Topalov was: de eigenaar van de mobiele telefoon overhandigde het onmiddellijk. Toen typte mijn moeder Topalova. "Nogmaals, beledig mijn dochter, ik trek je oren eraf en trek de tong uit", zei mijn moeder kalm. Ze sprak hard, net als bij een volwassene. En ze zei vaarwel: "En nu, ren naar papa." Topalov rende niet naar zijn vader. Pas vele jaren later hoorde ik dat alles in zijn leven helemaal niet zo onbewolkt was als van de zijkant: een rijke vader verliet zijn moeder omwille van een jonge man, de relaties van Vlad met hem klopten niet ... Ik denk dat elk van de kinderen ik Gelukkiger geacht, hadden hun eigen problemen. Maar ze deden ijverig alsof alles in orde was. En ik deed hetzelfde. Ze verborg haar leven buiten het ensemble met al haar macht. Maar het werkte niet altijd. We gaan bijvoorbeeld op tournee in een trein. Ik haal het voedsel dat mijn moeder voor me op pad heeft bereid, probeer ik iedereen te behandelen, "f-oo-oo-oo," "vrienden" fronsen, "Zadorozhnaya, waarom stink je met je schnitzels?" En ze gaan lunchen in de restauratiewagen. En ik, glimlachend scheef, zeg dat ik geen honger heb. Omdat ik geen geld heb voor een restaurant. En koteletten, die met die minachting door de jongens werden afgewezen, voor ons en mijn moeder - een luxe. Immers, meer recent, niet genoeg geld, zelfs niet voor brood. We hebben toen net de paus verlaten. Het was een zeer moeilijke beslissing voor mijn moeder. Ze realiseerde zich lange tijd dat de verhuizing naar Moskou hem helemaal niet veranderde. Toen de euforie van de eerste maanden van het leven in de hoofdstad voorbijging, eisten de oude gewoonten hun tol, zijn vader dronk opnieuw wat te drinken. Mijn moeder smeekte me om nog een keer na te denken, verschillende keren werd ik naar hem gestuurd om gecodeerd te worden. Maar hoe verder, hoe agressiever hij reageerde op verzoeken om te stoppen met drinken. Op een dag kwam mijn moeder overstuur thuis en zei dat de luchtvaartmaatschappij waarin ze werkte was verwoest. We verloren de enige bron van inkomsten, omdat mijn vader, net als de meeste militairen in de vroege jaren negentig, praktisch geen salaris betaalde.

"Begrijp je dat nog een week - en we zullen niets te eten hebben?" Zijn moeder vroeg. "Wanneer ga je geld naar het huis brengen?"

"Ik ben de zoon van asfalt," antwoordde de vader. "Ik zal nooit met mijn handen werken." Ik kan dienen, en ik zal geen grappen maken op bouwplaatsen en zal niet op de markt handelen! En we gingen met mijn moeder naar de markt. We hebben wat goederen te koop genomen, kwamen naar Lyubertsy en we weten niet wat we vervolgens moeten doen. Mam, hoewel ze afstudeerde aan het handelsinstituut, is nooit op de markt verkocht. We stonden met haar aan het hek, spreidden de goederen uit. Rond dezelfde werkloze, cash-vastgelopen handelaren dan ze hebben. Ik was ongeveer elf, maar ik herinnerde me het algemene gevoel van een soort hopeloosheid die over onze "podsaborny" -reeks zweefde. "Hé, wat ben je aan het doen!" - Mijn moeder omhelsde me en drukte me tegen zich aan. "Alles komt goed!" Inderdaad, tegen de avond hadden we zelfs wat inkomsten. Genoeg om groenten en een beetje vlees te kopen. Onze 'markteconomie' duurde een paar maanden. We leefden in constante angst. Af en toe hoorde ik: de maffia, bandieten, rackets, politie ... Maar goddank bleek het. En toen vond mijn moeder een baan en kreeg ik een baan bij Neposedy. "Nou, nu zullen we leven," verheugde ik me. - Ik krijg ook een salaris! 'De eerste beloning - honderd roebels - werd trots naar huis gebracht. Wat er van haar overbleef na het kopen van een mooie haarclip en bloemen voor haar moeder. Maar de hoop dat mijn inkomsten de financiële situatie zullen corrigeren, was niet gerechtvaardigd: ze aten 'Neposedy' meer dan ze brachten. Kostuums, opnames van liedjes, lessen met de leraar over zang - alles moest worden betaald. Ik hoefde niet op mijn vader te rekenen. Hij kwam bijna niet uit het drinken van aanvallen en hield op met het waarnemen van de werkelijkheid. Moeder leed waarschijnlijk om een ​​"volledige familie" te hebben. Ze zag dat ik altijd van mijn vader hield. Maar op een dag gebeurde het, waarna het duidelijk werd: je kunt zo niet doorgaan. We hadden een hond, een pitbull genaamd Dean. De enige persoon naar wie ze luisterde, was haar vader. En toen op een dag keerde ik terug van school. Ik kijk - mijn vader, dronken, slaapt op de bank. Ik zou hem niet wekken, maar toen ging de telefoon - een man vroeg me om Sergey Dmitrievich dringend te bellen. Ik ging naar mijn vader, schudde hem bij de schouder. Dean, die in de buurt ligt, gromt dreigend: ze zeggen, benader de eigenaar niet. Ik schonk geen aandacht, en toen snelde de hond naar me toe. De kaken van de pitbull sloten zich op mijn been. Toen ik uit de tanden van een krachtige vechthond kwam, weet ik het niet meer. Ik herinner me alleen dat ik probeerde mijn gezicht te beschermen. Uiteindelijk slaagde ik erin in de badkamer te sluiten en mijn moeder te bellen: "Kom, alsjeblieft, snel ... ik werd gebeten door Dina." Mam kwam heel snel, maar in die tijd slaagden mijn kleren erin rood van bloed te worden. In het ziekenhuis zeiden ze:

- Groot bloedverlies. Gescheurde wond van het been. Een deel van de billen afgescheurd. We zullen naden opleggen ... en veertig prikken voor het geval dat. Plots is de hond boos.

- Alstublieft zorgvuldig naaien, - bedelde moeder - Nastya is een toekomstige kunstenaar.

terugkeer

We gingen alleen naar huis om dingen te verzamelen. En al die tijd bleef vader vredig slapen op de bank! Mijn moeder huurde een appartement aan de rand van Moskou, helemaal leeg - dus goedkoper. In het begin moest ik op de grond slapen. We hadden zelfs geen gerechten, slechts twee lepels en twee borden. Toen kochten ze een waterkoker, een steelpan ... We hadden niemand om op te hopen, de zin werd geliefd: "Het is moeilijk vandaag, maar morgen zal het gemakkelijker zijn. We zijn samen en we zijn erg sterk. " En langzaam begon alles te verbeteren. Op de dag van het salaris plaatsten mijn moeder en ik onze inkomsten bij elkaar, gingen in de keuken zitten en besloten wat we eerst zouden uitgeven. De financiële bloei gebeurde meestal in december - voor "Fidget" was de nieuwjaarsvakantie de "broodtijd". Sinds de twaalf jaar heb ik alle wintervakanties doorgebracht op de "kerstbomen". In het geheel van mijn familieproblemen, vermoedde niemand zelfs. Ik sterf liever dan iemand te laten weten hoe ik leef. Mijn moeder begreep en steunde me. Op dat moment droegen schoenen mode op het platform, "zoals de Spice Girls." In dergelijke al pronkte Malinovskaya en Volkova. En mijn moeder kocht deze schoenen voor me, hoewel we heel weinig geld hadden. "Probeer je Lazarev?" - vroegen de meisjes sarcastisch toen ze het nieuwe zagen. Overal wist dat ik verliefd was op Sergei. Ik denk dat mijn gevoelens voor hem geen geheim waren. Maar hij deed alsof hij niets opmerkte. Op een van de feestjes kwam Zhenya Tremasova naar me toe: "Kijk, mijn man is hier aangekomen en ik wil niet met hem praten. Help me, praat met hem, leid hem op de een of andere manier af. " Waarom niet helpen, het is niets voor mij ... Ik sprak met een onbekende jonge man, die allemaal probeerde te ontsnappen, om Zhenka te vinden, die ergens was verdwenen. Toen het hem lukte om van me af te komen, keek ik de hal rond op zoek naar Lazarev. En toen benaderde Julia Malinovskaya mij. "Droog je allemaal op Serega? Ze vroeg spottend. - Daar is je Lazarev, met Zhenya Tremasova achter de kolom zoenen. Dus niets schijnt op jou. " Mijn lippen beefden treacherously. Ik wist zelf dat ik met Sergei geen kans heb. Ik ben allemaal vreemd voor hen, deze mooie, rijke jongens en meisjes. Ik ben niet hun bloed. Toch belde ik op mijn vijftiende verjaardag het hele ensemble. Om te vieren besloten in de club "The Fifth Element" - deze plaats werd beschouwd als in hun bedrijf "cool". Ik heb Lazarev zelf uitgenodigd voor de dans. Seryozha weigerde niet en behandelde zelfs zonder de gebruikelijke grappen in mijn toespraak - tenslotte de jarige ... Voor hem betekende deze dans niets. En ik dacht: hier zijn ze, het gelukkigste moment in mijn leven. Zodra het volgende liedje begon te klinken, kwam Vlad Topalov plotseling naar me toe: "Laten we gaan, Zadorozhnaya, we zullen dansen." Wat hij in gedachten had, ontdekte ik in een oogwenk. Voor alle Topalov drukte me scherp op de paal en begon te zoenen. Op de eerste momenten heb ik niet eens weerstand geboden, dus was ik stomverbaasd. En toen besefte ik dat het hele bedrijf naar ons stond te staren, inclusief Lazarev. Doet hij het voor een geschil? Welnu, kijk! Kiss Vlad goed, en ik heb hem geantwoord. Ja, zodat alles verbluft. En geen enkele levende ziel wist dat dit mijn allereerste kus was. In die zin was ik een "laat" meisje. Misschien omdat ik mezelf nooit mooi en zelfs mooi vond. En het vechten in de "Fidgets" deed me geloven dat ik gewoon lelijk was. Mijn carrièreperspectieven waren ook niet erg hoog.

Wie is de schuldige

"Als iemand" schiet ", is het niet Zadorozhnaya," zeiden de leiders van het ensemble. De vader, die ik soms vertelde over mijn zaken, voegde ook niet bij aan mij optimisme: "Je verspilt tijd. Het is beter om je voor te bereiden op het legale. ' Het was jammer om zulke tranen te horen. Soms wilde ik alles weggooien en rennen van "Neposed", stop met een "zweepmeisje" te zijn. Maar dan zou blijken dat de vader gelijk heeft ... En ik besloot: ik zal niet gaan werken en voor niets vechten. Ik zal iedereen bewijzen dat ik geen zwakkeling ben. De vechtlust duurde niet lang. Langdurige vervolging deed zijn werk: met vijftien jaar in mijn eigen ogen was ik een lelijk eendje en zonder enige hoop een zwaan te worden. Ik ben afgestudeerd van de tiende klas. In de zomer ging ons hele ensemble naar het kinderfilmfestival in "Eaglet". Precies op dit moment voerde het bedrijf "Sinebridge" een reeks acteurs uit in de serie "Simpele waarheden". Natuurlijk ging iedereen naar de casting. Maar tot grote verbazing van de jongens werd de rol alleen aan mij aangeboden. Leren wie te spelen, ik was vreselijk verrast: Angelica Seliverstov - een heldere meid, een model. Een schoonheid gevonden! Er zijn geen borsten, beugels op mijn tanden, haar met vage asbruine kleur ... Maar toen Masha Tsigal, die beelden voor de serie ontwikkelde, me overhaalde om mezelf in een blondine te overschilderen, was ik getransformeerd. Bovendien was de sfeer op de set compleet anders. Niemand lachte me uit, vond me niet lelijk. Tanya Arntgolts, Tolik Rudenko, Misha Policiemaco, met wie ik mijn eerste schermzoen had - ze gedroegen zich allemaal heel vriendelijk. Op de set merkte ik de regisseur Lina Avdienko op en werd uitgenodigd om in de video 'Semantische hallucinaties' te verschijnen - 'Waarom mijn liefde vertrappen'. De clip begon op MTV te draaien, ik keek en dacht: "Waarom, ik ben niet slechter dan andere meisjes, best aardig ..." Maar al snel legden ze me uit hoeveel, deze keer op school.

- Wat heb je gedaan om het in een video te maken? - Pesterige klasgenoten.

"Ik heb zoiets niet gedaan!"

"Je liegt allemaal, we weten hoe ze op tv komen!" Zeker door blatu gekropen of iemand gegeven.

Een dag voor de les lichamelijke opvoeding hoorde ik het ene meisje per ongeluk tegen het andere zeggen: "En laat deze actrice in haar neus knijpen." Ik hechtte geen belang aan - nou, ze zullen niet met me vechten! Tijdens de les belde een van de 'volkswrekers' me, ik draaide me om en een zware basketbalbal vloog over mijn wangen. Als een herinnering van de school was er een bult in de neus - het resultaat van een breuk. En in het zomerkamp kostte vrouwelijke jaloezie me bijna mijn leven. Tegen de tijd dat ik al vrij was van beugels en een beetje afgerond, werd de figuur vrouwelijk. Bovendien was ik een "meisje van de tv", dus de jongens achter mij volgden me - schoolkinderen en counselors. De meisjes maakten meteen duidelijk dat ze zo'n situatie niet leuk vinden. Maar wat kan ik doen? Ik word 's nachts wakker - het kussen is nat en mijn hand brandt om een ​​of andere reden. Ze deed het licht aan en hapte naar adem: het hele bed was bedekt met bloed en het lemmet van het scheermes stak uit mijn hand, dat onder mijn kussen werd gelegd ... Ik wachtte op het afstuderen als manna uit de hemel. Het leek zo: ik ga van school af en begin een nieuw leven. En het gebeurde. Op de set van het MTV-programma "12 evil toeschouwers", waar ik als deelnemer aan de video was uitgenodigd, ontmoette ik producer Peter Sheksheev. Er is liefde op het eerste gezicht, en hier, wat de 'gele' pers ook schreef, was er op het eerste gezicht een vriendschap. Peter besefte al snel wat er met me gebeurde. "Wie heeft je gezegd dat je oninteressant en ongetalenteerd bent? Gooi deze idioot meteen uit je hoofd! 'Vroeg hij. En hij kondigde aan mijn complexen een echte oorlog aan. Als iemand me complimenteerde, zei Petya: "Luister! Het is waar! "Hij was het die me ondersteunde voor de toelatingsexamens in GITIS, en ik deed het bij de eerste poging. In het begin reageerden medestudenten voorzichtig: "Ster. Nu komt hij met een kroon op zijn hoofd. " Maar al snel beseften ze dat ik een absoluut eenvoudige persoon was. En we hebben vrienden gemaakt. "Begin met gieten," adviseerde Petro, "verspil geen tijd." Bij de audities was ik vreselijk vastgeklemd. Ik kwam naar Mosfilm of de Gorky Film Studio geschilderd als een pop. Ik wist niet hoe ik me moest gedragen. "Wees jezelf", leerde Shakeshyev. - Vergeet niet: vooral bestuurders waarderen de natuurlijkheid en oprechtheid. " Ik probeerde het, ik werkte aan mezelf, maar steeds weer hoorde ik: "Helaas, je past ons niet. Het project heeft een media-persoon nodig. "

The Nightmare Forever

Deze zin werd mijn nachtmerrie. Ik bevond me in een vicieuze cirkel: onbekende acteurs zijn door niemand nodig, maar hoe bereik je roem als ze geen kans maken? Dus op het laatste moment werd ik "ontvouwd" uit de films "Wolfshond", "Dandy's", "Noem me Jinn", "Jong en Gelukkig". "Je moet wennen aan het feest," zei Petro. En hij begon me mee te nemen naar sociale evenementen: muziek, films, televisie. Ik maakte kennis met mensen, sleepte me letterlijk door het scruff van donkere hoeken, waar ik wilde scoren, en liet me communiceren: "Dit is de echte school om te overleven. Je kunt deze mensen interesseren - je hebt gewonnen. " Ik besefte al snel dat Petya gelijk had. Geleidelijk begonnen ze me te herkennen. Leuke, niet-bindende kennissen verschenen. Mijn gezicht begon op de pagina's van de kroniek van de samenleving te verschijnen. Aanvankelijk schreven ze "Peter Sheksheev met een metgezel", toen - "Peter Sheksheev met actrice Nastya Zadorozhnaya". Verstuur de eerste zin. Het werk werd ook aangeboden door diegenen die in hun tijd koud hadden gesteld: "Je past ons niet". Ik kon mezelf er bijna niet van weerhouden om te zeggen: "Ik ben nog steeds dezelfde, mijn liefste! Waar zag je eruit toen ik voor je kwam gieten ?! "Al mijn gedachten gingen alleen over werk en studie. Maar hier op onze cursus was er een nieuwe student, grappig en charmant. Overal liep hij met drumsticks en tikte deuntjes. We werden vrienden, ik dacht dat we veel gemeen hadden. Toen hij me op een feestje in een hostel kuste, was dat het einde. En in de zomer, nadat ik geslaagd was voor de examens en met mijn moeder vertrok om uit te rusten op zee, ontving ik van hem een ​​esemes-ku: "Ik hou van je." Wauw, denk ik. Waarom zou het? De hele volgende cursus martelde hij me met zijn bekentenissen. Ik nam het, zoals ze zeggen, bij de nachtvorst, en op een dag gaf ik toe: "Oké, laten we het proberen." Maar zodra we de roman begonnen, stopten we volledig met normaal praten, we maakten voortdurend ruzie. Hij arrangeerde scènes voor elke gelegenheid:

"Waarom ben je te laat?" Waar was het? Kun je niet op tijd naar de lezing komen?

Ik bleef ook niet in de schulden zitten:

- Waar zit je vast aan ?! Wat voor soort gewoonte moet ik leren?

Achter deze ideeën volgde de hele cursus. Ga gewoon naar het publiek en de mensen wrijven al nonchalant in hun handen: "Nu zal iemands bloed vergoten worden!" Hij vond altijd een reden voor frustratie. Je besteedt weinig aandacht - het is slecht. Veel betekent op de een of andere manier de schuld. En op een dag besefte ik opeens dat hij dit verdriet, depressief, graag wilde spelen. Zo'n masochistische energievampier. Uiteindelijk werd deze toestand normaal voor hem, maar voor mij werd het een probleem. Ik zat tijdens een lezing en dacht: zal hij vandaag komen met zijn eeuwig saaie gezicht of niet? Op een winter, in een felle vorst, onze gemeenschappelijke vriend genaamd:

"Nastya, red!" Hij schoor zijn hoofd en opende de ramen in het appartement.

Ik ben meteen aangekomen. Ik vraag:

"Waarom doe je dit?"

"Ik wil dood!"

Het was slecht voor hem, maar ik wist niet hoe ik het moest veranderen. Ik voelde gewoon: wat er tussen ons aan de hand is, is verkeerd. Per slot van rekening heeft hij doelbewust een schuldcomplex in mij opgewekt. Waarschijnlijk hield onze 'roman' daarover ook vast: ik kon het niet opgeven, omdat ik bang was dat hij zou lijden, hij zou zonder mij sterven. We ontmoetten elkaar en ontbonden totdat we afgestudeerd waren aan het instituut. Na het afstuderen zeiden ze gedag en belden ze elkaar niet meer op. Ik zuchtte opgelucht: eindelijk! Toen ontmoette ik hem op de set van de tv-serie "Club". Hij veranderde veel - hij werd kalm, lachte, maakte veel grapjes. Toen hem werd gezegd "Je moet een sterke liefde voor Nastya spelen", lachten we opgewekt: "Nou, zullen we het verleden keren?" Ik besloot serieus te zingen op het instituut. Het bleef mijn belangrijkste droom. Toen Sheksheyev dit zei, stelde hij voor:

"Nou, laten we aan het album werken."

"Welk geld?"

"Eerst zullen we een repertoire selecteren, maar er zal geld zijn."

Eerste opname

De eerste opname werd gedaan in de studio van Yuri Aizenshpis. We hadden geen zakelijke samenwerking met Yuri Shmilevich - geen contracten en geen geld. Hij gaf ons net zijn studio en zei: "Probeer het." Sheksheev vond geweldige leraren op vocalen, eerste auteurs, liedjes ... Het team begon te verzamelen. Ik hield me alleen bezig met de financiële kwestie: het werk werd uitgevoerd op persoonlijk geld van Petina. "Je zult beroemd worden - je zult geven," - hij verwierp. Toen sloeg Petro mijn eerste liedje op de radio. Toen ik en mijn klasgenoten me op Radio Next zongen, sprong ik met vreugde over GITIS. Het album is nog niet volledig gehoord, maar het gerucht is al begonnen dat Zadorozhnaya een goede zanger is. En ik werd overladen met voorstellen om verschillende meidengroepen uit te proberen. De meest verleidelijke die ik met Petro heb besproken. Maar in de regel heeft hij mijn enthousiasme niet gedeeld: "Als je naar de groep gaat, vlieg je snel omhoog, zie je snel op de covers. Maar je zult alleen zingen wat je zegt, en niet wat je zelf wilt. Weet hoe je moet wachten. " Ik ken de reputatie van de meeste deelnemers in deze groepen. Ze worden ruwweg genoemd, maar treffend: "zingende lafaards". Dus zei ze tegen zichzelf: "Dit zal mij niet gebeuren!" Toen ik werd bevestigd voor de hoofdrol in de tv-serie "Club", zagen velen dit als de "harige poot" van Sheksheyev. Feitelijk heeft Petro niet tegen me gepraat, ik heb de casting op algemene gronden doorgegeven. In het begin was ik blij, en toen las ik het script en was bang: zoveel openhartige scènes, waarom zou ik? Maar de producenten overtuigden: "Je bent een actrice, dit is ook een deel van je werk!" Het fotograferen van de eerste bedscene was een echte marteling voor mij. Er is niemand in de studio, behalve de cameraman en regisseur. Maar ik wist nog steeds niet wat ik moest doen met schaamte: ik zat naakt op het bed, naast mij was mijn partner Petya Fedorov. Hoewel hij dapper was, was hij zo verlegen als de mijne. "Actie! De schietpartij is voorbij! Nastya, ga op hem zitten rijden! Waarom ben je zo houten? Ga je vandaag verhuizen? Stop! Kom op, we verspillen onze tijd! "Ik begon plotseling te lachen als een abnormale: het was heel stom om van de buitenkant te kijken. "Hebben we hier een filmset of kleuterschool?" De regisseur werd boos. Dientengevolge "sprong" ik op Fedorov dertien uur! Toen kwelden toeschouwers me met vragen: "En je had echt seks? Wat voelde je? "Ja, ik voelde niets goeds! Snijden van de frames uit deze scène MTV channel meerdere maanden zonder te stoppen op elk moment van de dag. Ik werd beroemd vanwege mijn zuchten, ohms en rollend met mijn ogen. Moeder draaide voor de eerste keer weg, schakelde over op het kanaal: "Ik kan hier niet naar kijken". Maar toen zei ze: "Ik vind het leuk. Je bent erg mooi. " Seriële populariteit heeft mijn zangcarrière ten goede gekomen. Ik heb eindelijk het album uitgebracht. Petro organiseerde het eerste soloconcert. Na het laatste liedje "Budu" te hebben gezongen, keek ik de hal in en dacht: "Ik deed het! Ikzelf! "En barstte in tranen uit. Het publiek riep: "Nastya, we love you!", "Bravo!", "Nastya, we are with you!" En ik beet op mijn lippen: waarom had papa geen tijd om dit te zien? Na het concert zei mijn moeder: "Stasenka, hij is trots op je. Ik ben er zeker van. " En met een ziel als een steen verwijderd. Verscheen ineens zoveel kracht dat ze het nergens op konden zetten. Energie eiste een exit. Ik heb veel gefotografeerd, getourd, praktisch geregeld in treinen en vliegtuigen. Ze stak haar handen op over vragen over haar privéleven: ja, waar kan ik tijd voor vinden? Maar toen ik werd uitgenodigd voor het "Star Ice" -project, ging ik zonder aarzelen akkoord: wanneer er nog steeds een kans is om zo'n ervaring te krijgen!

Alles nieuw, alles eerst

De eerste training duurde slechts twee uur: schaatsen gewreven, spieren deden pijn, blauwe plekken Ik verloor de telling. De organisatoren konden nog steeds niet beslissen wie mijn partner zou zijn. Na een andere training ging ik naar het concert, werkte, distribueerde handtekeningen aan fans en ging naar de kleedkamer. Plotseling wordt er op de deur geklopt. Ik open het: op de drempel van een jonge man met een boeket bloemen en een rode koffer. Ik kijk - en achter hem de cameraploeg.

- Ontmoet Nastya, uw partner in "Ice" Sergei Slavnov, zilveren medaillewinnaar van het Europees kampioenschap.

- En waarom met een koffer?

'Het is je verjaardag,' zei Slavnov verlegen. - Dit is voor jou als een geschenk. Skates om te dragen.

Het feit dat ik "gereduceerd" zal worden met Slavnov, de organisatoren van de show hebben direct aangekondigd:

- We hebben een roman nodig, het is goed voor de rating.

- Echt niet! Je beoordeling, en mijn moeder - een hartaanval! Ze heeft al eens leugens gelezen over het feit dat ik zwanger ben van de acteur, die in de video is opgenomen. Meer geluk is voor mij niet nodig!

En eerlijk gezegd maakte Slavnov aanvankelijk geen speciale indruk op me. Alles veranderde nadat ik in het ziekenhuis was. Filmen "Club" vond plaats op vijftig kilometer van Moskou. In de stad Losino-Petrovsky, die wij, de acteurs, poëtisch de bijnaam Los Petros hebben gegeven. Daar, in Los Petros, voelde ik me slecht - buikpijn, misselijkheid ... Terwijl ik kon, leed ik - stoor niet dezelfde schietpartij. Eindelijk kon ik het niet uitstaan. Ik werd dringend naar Moskou vervoerd.

'Peritonitis,' zeiden de artsen. - Meisje, waarom wendde je je niet? Je kon het niet voelen!

Ik antwoord, gebalde tanden, niet om te schreeuwen tegen de pijn:

- Er was geen tijd ...

Ik onmiddellijk op de operatietafel. Om vier uur 's nachts werd ik wakker na de anesthesie, ik probeer me te verplaatsen en begrijp dat ik mijn linkerbeen niet voel.

- Mijn God! Ik gil. - Ik was verlamd!

"Nastya, het is goed!" Rustig maar! - Van het volgende bed stond mijn moeder op. "Je hebt laparoscopie gekregen." Door een ader in het been werd anesthesie geïnjecteerd, dus je voelt het nog niet.

verwachting

Een paar dagen in het ziekenhuis viel ik in slaap en was blij dat ik nergens heen hoefde te rennen. Vrienden gebeld, gefeliciteerd met zijn tweede verjaardag - het risico voor het leven was echt heel serieus. En toen kwam Sergei met de bemanning naar me toe. Terwijl ze aan het uitzoeken waren hoe ze het beste konden filmen, ging Slavnov op bed zitten en zei stil: "Ik wist niets ..." - en pakte mijn hand. Waarschijnlijk heeft elke persoon in het leven momenten waarop alles heel duidelijk wordt. Ik voelde de warmte van zijn hand en vergat alles. Plotseling was er een zekerheid dat alles in orde zou zijn. Daar is geen rationele verklaring voor. We Slavnov begon pas te rijden, echt niet bekend gemaakt. Maar ik wilde niet dat hij wegging ... Toen zei Seryozha dat hij zich dit moment ook heel goed herinnerde: "We keken elkaar op een andere manier aan. Je was zo zwak, ontroerend. ' De arts stelde een revalidatieperiode van twee weken in, maar het was al de zesde dag dat hij op de schaats moest stappen. In het winkelcentrum is een presentatie van de show "Star Ice" opgevoerd. Toen ik in een rolstoel verscheen, waren de mensen geschokt! "Laten we schaatsen, ik ga het ijs op," zeg ik. Iedereen keek me aan als een abnormaal persoon. En alleen Seryozha begreep het. Hij, een atleet, is in elke situatie gewend om te schaatsen. Het doet pijn, het doet geen pijn - de show zou moeten doorgaan. Met moeite, het overwinnen van de pijn en zwakte, kroop op het ijs. En onmiddellijk voelde ik de steun van Seryozhin, zijn sterke, betrouwbare handen. Het hele nummer, hij dreef me letterlijk. En aan het einde, toen ik net het bewustzijn niet verloor, fluisterde ik de lippen van mijn oor aan:

- Zadorozhnaya, geef me je telefoon.

En ik lachte, ondanks de helse pijn,:

- Schrijf het op!

De vonk die tussen ons is geglipt, heeft alles opgemerkt. En het begon. Eerste grapte Galkin:

"Wat een leuk stel!" Waarom zijn ze nog niet getrouwd?

Kolya Basques, een ruimdenkende man, zei:

'Als u besluit, betaal ik u een bruiloft.'

"Ik zal een toastmaster zijn," steunde Dima Guberniev.

Nou ja, grappen

Om eerlijk te zijn, hield ik niet van deze grappen. Het meest geïrriteerd dat de producenten nog steeds kregen wat ze wilden: de pers begon te schrijven dat ik een roman met Slavnov had. Ik was erg bezorgd om mijn moeder. Ze las kranten, luisterde naar de radio en geloofde naïef alles wat journalisten zeggen. Op een dag kwam het bijna tot een hartaanval. Mijn moeder reed en hoorde op de radio dat de datum van onze bruiloft met Slavnov al was verholpen. Van verrassing gooide ze het stuur. Haasten om de auto te ontmoeten slaagde er nauwelijks in om een ​​frontale botsing te ontwijken. "Mam," overtuigde ik, "we hebben geen relatie, we zijn gewoon vrienden!" Wie probeerde ik te overtuigen - mijn moeder of mijzelf? Ja, er was geen roman met Sergei, maar ik begreep dat we ons aangetrokken voelen. Toegegeven, ik vermeed hierover te praten. Ik wist niet eens of hij een vriendin had of niet. Ik klom op het internet, las dat hij niet getrouwd was, dat hij zijn eigen kunstschaatsschool had in St. Petersburg, en dat hij samen met zijn partner Julia Obertas Seryozha op de Olympische Spelen zou gaan spelen. Het is schaars. Het bleek dat het meisje dat nog steeds is. Hij vertelde me zelf tijdens een van onze eindeloze telefoongesprekken. En we hebben echt veel gepraat. Toen ik naar Los Petros ging om "Club" neer te schieten, was ik bang om in slaap te vallen door vermoeidheid achter het stuur. Ik belde Seryozha en we praatten helemaal. Over alles, alleen niet over ons ... En toen vloog ik naar New York, om te worden verwijderd in "Love in a big city". En dus voelde ik me verdrietig zonder Sergei! Ik dacht: "Ik zal terugkeren naar Moskou, we zullen doorgaan met trainen, dan zal er iets beslist worden." Maar alles blijft hetzelfde. Van deze onzekerheid, van de onverholen vijandigheid van de rechters op de show raakte ik geïrriteerd, begon ik vaak te huilen, dreigde ik alles te stoppen.