Beroemde en mooie Ksenia Alferova

Beroemde en mooie Ksenia Alferova groeide op in de familie van het mooiste acteurskoppel van de USSR - Irina Alferova en Alexander Abdulov. Ik wilde me toewijden aan een ander pad - legaal. Maar genen kunnen niet worden misleid - en nu is de 36-jarige actrice met het diploma van een professionele advocaat vol vertrouwen de theatrale breedtegraden meester.

Is het moeilijk om de dochter van beroemde ouders te zijn?

In ons land belemmert deze factor enorm. In het buitenland opererende dynastieën hebben veel waardering. Als een dochter wordt neergeschoten in een film met een beroemde vader, zeggen ze dat alleen maar positief. In Rusland zie je meteen in deze blat. Het verbaast me dit te horen: in het beroep van acteur kan blat plaatsvinden, maar de kijker kan je niet laten kijken naar een film met talentloze artiesten. En ze zullen absoluut niet naar het theater gaan voor uitvoeringen. Mis je de adoptievader van Alexander Abdulov nu echt?


Ik heb hem als man veel vragen verzameld . Helaas, ik kan ze nu niet uitspreken ... Maar ik communiceer veel vaker met hem dan in zijn leven. Ik weet dat hij ergens in de buurt is, ik praat met hem en ik weet dat ik nu extra bescherming heb in de hemel.

Xenia, hoe zie jij je biologische vader-Bulgaar?

Ik wil niet graag over dit onderwerp praten. Binnenkort zullen de schermen een film uitbrengen die ik over mijn vader fotografeer - Alexander Abdulov, en op deze foto zal ik een beetje vertellen over mijn biologische vader. Ik heb één vader - Alexander Abdulov, en dat is genoeg voor mij. Het is niet de zaak van het kind om ouders te vergeven of niet te vergeven: ze zullen zichzelf onderling oplossen.


Xenia , je bent nu niet alleen een actrice, maar ook een getrouwde vrouw, een jonge moeder. Hoe voel je je in deze rollen van de beroemde en mooie Ksenia Alferova?

Misschien, een volwassen dame, voel ik mezelf niet en zal ik dat waarschijnlijk nooit doen. Mijn grootmoeder is een "oude hooligan" en heel jong van hart in de 80er jaren. Daarom, de dame - ik ben het zeker niet! Altijd gericht op het gezin: gedroomd van een groot huis, een liefde voor het leven en een alleenstaande echtgenoot. Werken voor mij is ook belangrijk, maar het is slechts een manier van zelfexpressie, omdat energie en verschillende ideeën me verslaan met een sleutel. Ik was ervan overtuigd: de belangrijkste veranderingen bij een vrouw doen zich voor wanneer ze moeder wordt, en niet als een man en een vrouw een gemeenschappelijk leven beginnen. Het maakt niet uit: het paar is officieel geregistreerd of niet. Egor en ik besloten bijvoorbeeld om na de bruiloft in november 2001 te trouwen. Dit was onze bewuste stap.

Voor velen is de huwelijksceremonie slechts een eerbetoon aan de moderne mode.


Ik accepteer het woord 'modieus' niet . Egor en ik voelden gewoon de behoefte aan het sacrament van de bruiloft. Maar mijn vader stond me niet meteen toe om te trouwen, verwijzend naar de ernst van de daad. De procedure van debunking bestaat immers niet en de ceremonie vindt plaats in de hemel. Als een vrouw op tijd een andere man zal hebben, zal het een zonde zijn. Omdat na de bruiloft de echtgenoot één is - zowel op aarde als in de hemel. Ik adviseer iedereen om goed na te denken voordat hij een dergelijke verantwoorde stap neemt. Wat verandert er na de bruiloft - ik kan niet formuleren. Waarschijnlijk is er een meer uitgesproken verantwoordelijkheidsgevoel. Het is heel mooi, volwassen en niet belastend voor mij. Dit is heel dichtbij het paar. En zelfs na de geboorte van Dunya's dochter, begon ik erg veel van mezelf te houden. Ik begreep dat het de opvoeding en opvoeding van een kind was, het gezin is mijn belangrijkste vrouwelijke roeping. En werk - omdat zo veel. Toen het kind werd geboren, heerste er een gevoel van harmonie en ik realiseerde me dat ik een volwaardige vrouw werd. Ik begon ineens alles in mezelf te ordenen: ik bedoel niet de vorm van de neus of de lengte van de benen, maar de algemene gewaarwordingen.


Xenia, wie zorgt er voor Dunya's dochter terwijl je onderweg bent?

Tot anderhalf jaar zat ik met de baby, gaf ik borstvoeding en werkte helemaal niet. Deze maand zal Duna drie jaar oud zijn en nu is ze verloofd met een oppas. Maar ik probeer al mijn vrije tijd aan mijn dochter te besteden. Wanneer een kind in het gezin verschijnt, zijn sommige mannen jaloers op het feit dat kinderen een deel van de aandacht en liefde van de vrouw van hen wegnemen.

Egor kan snel opgroeien. Tot een jaar lang zorgde hij met veel plezier voor het kind, hij veranderde luiers en baadde. Ik weet niet waar hij dit heeft geleerd! Het is grappig als mannen jaloers zijn op hun eigen kinderen. Integendeel, ze zijn verplicht om een ​​vrouw met een kind te beschermen tegen alle externe tegenspoed. Bovendien, een jaar later, wanneer de baby al begint te lopen, wordt de verloren gegane balans van relaties "man-vrouw" genivelleerd en voelt de man zich niet beroofd. Maar het hangt van de vrouw zelf af. Welke van jullie probeerde de persoonlijke balans te nivelleren?


Natuurlijk ben ik dat . Gewoon in het begin kan het niet anders zijn, omdat de moeder naast haar kind 24 uur per dag is.

Dan moet ze opnieuw een vrouw en een vrouw worden en niet langer alleen moeder zijn. Dit is een complex proces van herstructurering: opnieuw seksueel en aantrekkelijk worden, om zich te ontdoen van overmatige concentratie op het kind. Sommige meisjes zijn bang om zwanger te worden, om het figuur niet te verwennen. Heb je geen angst gehad om afscheid te nemen van je harmonie? Wat voor soort onzin zijn deze angsten! Ik ben snel in vorm gekomen. Ze heeft veel gezwommen. Eet gewoon geen brood in grote hoeveelheden en vervang ze door groenten, fruit en granen - iets dat nuttig is voor het kind. Het feit dat de dames complex zijn vanwege hun gewicht, geeft de mannen de schuld die het uiten. Hoe kan een normale man niet van een licht afgeronde naakte vrouwenbuik of van haar enigszins verwisselde borst houden? Ik vraag me af wat voor een kind jij was? Onproblematisch. Mijn moeder en ik waren vrienden: ze heeft nooit met haar mening op mij gedrukt. Ik hou niet van het proces van onderwijs. Immers, kinderen zijn perfect ideale wezens, met hun karakter en temperament. En mijn taak als moeder is niet om zijn natuurlijke talenten te bederven en alle kansen te bieden voor een volwaardige ontwikkeling. Dus werd ik opgevoed door mijn moeder. Ze zei: "Iedereen moet fouten maken om het leven te begrijpen." Het is waar dat mijn moeder me redde van wereldwijde mislukkingen. Hoe vaak geef je emoties vrij in familieconflicten?


Xenia, wie is de eerste die een bestand instelt?

In elke ruzie praten we, maar verspreiden we niet in de kamers. Wees niet bang voor ruzies: ze helpen de oorsprong van het conflict te begrijpen. Anders eindigt alles in een scheiding, en de echtgenoten zullen vijanden scheiden. Het belangrijkste is om de deur niet dicht te slaan, maar ga zitten en praat over wederzijdse claims. Hoe zagen de ouders Yegor Beroev, toen je hem bij je thuis bracht als potentiële echtgenoot?

Zelfs als hij ze niet categorisch goed zou vinden, had niemand me dit in mijn ogen verteld. Dit is mijn keuze en ik woon bij hem, niet bij mijn moeder! Ze begrijpt alles, en zelfs als ze Yegor niet leuk zou vinden, hield haar moeder haar mening voor zichzelf. Daarom weet ik nog steeds niet of Yegor mijn moeder leuk vindt of niet ... In een van de interviews zei je dat je de acteur niet in de rol van je echtgenoot vertegenwoordigde. Mam was in solidariteit met jou?

We ontmoetten Egor op een persconferentie van het Eerste Kanaal. Hij was een jonge acteur van het Moscow Art Theatre. Ik weet zeker dat mijn moeder me als haar echtgenoot wilde hebben als een solide bankier of een stabiele financier, niet minder! Omdat de acteur niet serieus is. Daarnaast zijn er heel weinig mannen onder actoren (ik bedoel niet seksuele geaardheid): dit is een puur vrouwelijk beroep - om in zicht te zijn, constant te willen hebben. Mijn vader, Alexander Abdulov, is een treffend voorbeeld van een man die in staat was om in dit beroep te blijven als een man in het merg van zijn botten. misschien,

Egor is ook een uitzondering in dit opzicht .

Xenia, probeerde u op die persconferentie zijn aandacht te trekken?

Nee, hij heeft me gewonnen. Het was zijn idee. Ik nam alleen vrijage en reageerde ver van de eerste keer op Yegor. Hij was schattig voor mij, maar niet meer. Onze toenadering gebeurde onopgemerkt. Sympathie ontstond onmiddellijk, maar lange tijd kon ik niet formuleren wat er met me gebeurde. En toen besefte ik dat ik de maatschappij van Egor ontbrak, met wie ik me zeer comfortabel voel. En ik besloot - dit is liefde ...

Xenia, waar vind je het moeilijk om overeenstemming te bereiken met je man?

Hij is erg punctueel en vertrekt van tevoren naar alle vergaderingen en ik ben chronisch te laat en kan het huis niet op tijd verlaten. Daarom hebben we twee auto's, en niet één - het was een oplossing voor ons probleem. Een andere echtgenoot is geneigd om na te denken over elke stap, maar ik doe alles spontaan en vind het niet leuk om verreikende plannen te maken. Egor is een twijfelende, pessimistische persoon en ik ben een optimist en ik hoop altijd op het beste resultaat. En wat voor soort man trekt jouw aandacht niet? Zonder gevoel voor humor, zelfironie en scherpe geest. Ik kon niet overweg met zo'n man. Wanneer mensen zichzelf serieus nemen, is het vreselijk! Ik speel graag iemand, maar geen kwaad. In veel opzichten hangt het geluk van het gezin af van de relatie met de schoonvader.


Hoe ontwikkelde de beroemde en mooie Ksenia Alferova een begrip met de ouders van haar man?

Ik ben een persoon zonder conflict en ik kan snel een gemeenschappelijke taal vinden. Yegor heeft ook een gemakkelijk karakter. We leven niet bij onze ouders - en dat klopt. Vaders en moeders van beide echtgenoten kunnen ideaal zijn, maar als ze allemaal onder hetzelfde dak wonen, zal er nooit vrede in het gezin zijn. We hebben ons eigen leven, ze hebben hun eigen leven. We gaan elkaar bezoeken en communiceren goed. Elke familie is een aparte melkweg, met een eigen manier van leven en energie.

Er wordt aangenomen dat alle dochters zijn als moeders: Xenia, wat vind je leuk aan je moeder?

In veel opzichten, zelfs van externe bronnen. Ik betrap mezelf steeds vaker op wat ik doe of praat op de manier van mijn moeder. Waarschijnlijk is dit onvermijdelijk. Ze bracht me ook op haar voorbeeld. Met mijn kind communiceer ik op dezelfde manier als mijn moeder vroeger met mij deed. En wat zijn jij en je moeder met perfecte antipoden? Mam is een introvert persoon en ik ben veel actiever. Ze houdt van eenzaamheid, maar ik hou van grote lawaaierige bedrijven. Als je problemen hebt, met wie deel je je ervaringen dan: met je moeder of met je vrienden? Op mijn leeftijd klagen ze niet meer tegen mijn moeder, maar communiceren ze met vrienden. Ik heb fatsoenlijke vrienden. Nooit geconfronteerd met verraad en kunstzinnigheid van vrienden. Ik denk en hoef dat niet te doen. Ze zeggen dat je goed schildert ...

De beroemde en mooie Ksenia Alferova heeft veel verschillende hobby's: ik kan stucwerk doen, breien, tekenen. Dit gebeurt spontaan. Ik schilder zelden, onder inspiratie en in principe wat ik zie. Ik begon Italiaans te leren, omdat ik vaak in Italië woon met Egor en Dunya. Ik studeerde ook Engels, Frans en Duits. Je hebt een huis op Sicilië. Waarom daar? Het zuiden van Italië is ongelooflijk temperamentvol, prachtige landschappen, mensen zijn erg emotioneel, mannen zijn gepassioneerd. Italië is mijn tweede thuis, ik voel me daar op mijn gemak.

Xenia, welke tradities zijn door je ouders gemigreerd naar je eigen familie?


Jaarlijks vieren we het hele gezin , met vrienden, op 6 februari - de geboortedag van mijn grootmoeder Ksenia, die ook mijn grote vriend is. Op oudejaarsavond is het moeilijk om samen te komen, en op die dag kan bijna iedereen. U bent een gecertificeerde advocaat en hebt hoge verwachtingen op dit gebied. Toen schakelden ze over naar cinema en theater. Heb je er geen spijt van?

Het feit is dat van moederskant alle familieleden advocaten zijn en dat mijn oma zelfs de titel draagt ​​van "De beste advocaat van Novosibirsk". Daarom besloot ik naar de rechtenstudie aan de Moscow State University te gaan. Opgeleid in het Verenigd Koninkrijk, in een respectabel advocatenkantoor, en daarna enige tijd bij een Brits advocatenkantoor in Moskou gewerkt. Ik probeerde mezelf op juridisch gebied, maar ik besefte dat dit niet mijn roeping was. En ik heb beslist besloten om alleen te doen wat ik leuk vind. Dit is mijn levensprincipe. In de pers was er een gerucht over de 'dienstenroman' van Yagor Beroev en Ekaterina Gordeeva, de Olympische kampioen kunstschaatsen, met wie hij schaatste in de 'IJstijd'. Ze zeiden ook dat je om deze reden niet wilde deelnemen aan de voortzetting van de show. Is er enige waarheid in dit alles?


Egor en ik waren verrast om meer te weten te komen over dit nieuws op de pagina's van de kranten. Onaangenaam, maar ik ga niet alles aan iedereen uitleggen. De gele pers is een ramp voor onze familieleden en naaste mensen. Na dergelijke artikelen is het noodzakelijk om ze te kalmeren. Het project "Ice Age" is een geweldig werk. We hebben veel training gehad, plus iedereen - gezinnen en werk. Niet iedereen is bestand tegen dergelijke belastingen. Daarom was er fysiek noch de kracht noch de tijd om romans op het ijs te krijgen. We kwamen thuis, en gingen meteen naar bed, vallen van vermoeidheid. In het begin was het grappig voor ons, maar nu is dit verhaal te lang ... Hoe heeft je moeder het gerucht gepleegd over Egor? Mijn moeder kijkt gewoon in mijn ogen en begrijpt meteen wat waar is en wat fictie is. Naar mijn mening, ik maak niet de indruk van een ongelukkige, misleidde vrouw ... Egor en ik hebben iets te verliezen - elkaar.